ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Είχε μεγάλη ανάγκη από “ανάσες” ο Σόουζα…

Ακόμα και ο «βιονικός», Ούγκο Σόουζα, είχε ανάγκη από «ανάσες». Και πώς να μην ισχύει, όταν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του φετινού Άρη, που έχει αγωνιστεί και στα 12 επίσημα ματς της σεζόν, ως βασικός, χάνοντας ελάχιστα λεπτά.

Συν τα φιλικά, όπου κι εκεί, είχε συμμετοχή σε όλα στο αρχικό σχήμα. Το κοντέρ του Πορτογάλου έχει καταγράψει μέχρι στιγμής, συνολικά 1.042 αγωνιστικά λεπτά. Του υπολείπονται μόλις… 38, για το απόλυτο.

Κι αυτό γιατί στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, είχε χτυπήσει στο κεφάλι στο δεύτερο ημίχρονο σε σύγκρουση με αντίπαλό του και αποχώρησε προληπτικά από τον αγώνα. Έκτοτε έχει μόνο 90λεπτα να καταγράψει. Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε όλα τα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας εκ των διακριθέντων του Άρη σε κάθε ένα από αυτά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων», συμφώνησε να του χορηγήσει παραπάνω άδεια, από ότι πήραν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας (σ.σ έξι μέρες μαζί με την Πρωτοχρονιά). Συν του ότι επρόκειτο για έναν ποδοσφαιριστή, υπόδειγμα επαγγελματία, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση τις 12 μέρες που έλειψε να έχει «αφήσει» τον εαυτό του.

Υπάρχει η σιγουριά, πως θα εμφανιστεί στη σημερινή προπόνηση (καθώς χθες αναχώρησε από την Πορτογαλία), απόλυτα έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για να τραβήξει το… κουπί, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με ένα πρόγραμμα άκρως απαιτητικό, όπου η καλή παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη.

Μάλιστα, την Κυριακή θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου με τον Δημήτρη Σπανό, να τον εμπιστεύεται απόλυτα, δίνοντάς του και πάλι θέση στην αρχική ενδεκάδα.

To Top