Είχε ξεχάσει τι σημαίνει… κόκκινη ο Καζναφέρης!

Χρόνια είχε να αντικρίσει κόκκινη κάρτα ο Κώστας Καζναφέρης. Ούτε καν ο ίδιος δεν θυμάται αν η τελευταία φορά που αποβλήθηκε ήταν με την ομάδα του στην Άρτα ή με τον ΠΑΣ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Σουπερλίγκα μετρούσε μόνο κίτρινες και καμία κόκκινη!

Ο 25χρονος Αρτινός φανερά ενοχλημένος από το… χρώμα της κάρτας που αντίκρισε από το διαιτητή Κουκουλάκη μετά τη λήξη του παιχνιδιού έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον: “Ειλικρινά, δε θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να δω αυτό το χρώμα! Ούτε καν θυμάμαι αν έπαιζα στην Άρτα ή στα Γιάννενα”.

Ο ποδοσφαιριστής των “κίτρινων”, στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται ως επαγγελματίας στη Σουπερλίγκα δεν είχε “κοκκινιστεί” ποτέ, μέχρι το ματς εναντίον των Βεροιωτών, δεχόμενος μόνο κίτρινες κάρτες.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2009-10 ο Καζναφέρης είχε αντικρίσει συνολικά 5 κίτρινες ως παίκτης του ΠΑΣ, ενώ στην πρώτη του χρονιά στον Άρη μόνο δύο (2010-2011).

Την περσινή χρονιά (2011-12) ο συνολικός αριθμός καρτών του ήταν οκτώ, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα μετράει μέχρι στιγμής τέσσερις κίτρινες, οι δύο εκ των οποίων οδήγησαν στην αποβολή του στον αγώνα με τους “κυανέρυθρους” και κατ’ επέκταση στην απουσία του από το σαββατιάτικο (19.30) παιχνίδι της Λιβαδειάς εναντίον του Λεβαδειακού.

To Top