Είχε… παλιόκαιρο την «επόμενη μέρα»: παρουσίασαν το «δίδυμο», ζήτησαν σοβαρότητα, ψάχνουν διάδοχο

Η επόμενη μέρα του Άρη μετά την αποχώρηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ μπορεί να ήταν… Θεοφάνεια, μπορεί να είχε… παλιόκαιρο, μια και συνδυάστηκε με προπόνηση κάτω από δυνατή καταιγίδα, αλλά επί της ουσίας δρομολόγησε ότι η ζωή συνεχίζεται. Με όποιες συνθήκες κι αν υπάρχουν/ Ο Θανάσης Αθανασιάδης, αφού ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής και επίσημα στους παίκτες ότι λύθηκε η συνεργασία με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη των Σεμερτζίδη, Μιχαλήτσου, στη συνέχεια τους ζήτησε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Όσο η αναζήτηση διαδόχου συνεχίζεται! 

Η ομιλία του προέδρου του Άρη παρουσία του μέλους του δ.σ. της ΠΑΕ Τάσου Ορφανίδη και του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη ήταν προσανατολισμένη σε ένα βασικό σημείο. Στην ανάγκη ανασυγκρότησης και αγωνιστικής αφύπνισης.

«Κανείς μας δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας  ως τώρα. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Ως διοίκηση κάνουμε το καλύτερο για να τα λύσουμε το συντομότερο. Αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε μαζί με σας» είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Όπως ήταν φυσικό, ο Αθανασιάδης παραδέχθηκε ότι: «Μπορούμε να γυρίσουμε την αρνητική κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή  που υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά στην ομάδα» ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να: «αναλάβετε τις ευθύνες σας. Οι δυνατότητές σας είναι μεγαλύτερες και από εδώ και πέρα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα.  Δεν αρμόζει στον Άρη η θέση που έχει στη βαθμολογία και η εικόνα που δείχνετε».

Παράλληλα ζήτησε άμεση… αντίδραση και ανακλαστικά λέγοντας πως πρέπει: «Πρέπει να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση, ο κόσμος έχει πληγωθεί…».

Μετά την ομιλία προς τους παίκτες, ο Αθανασιάδης μαζί με τον Γιάννη Κόντη επέστρεψαν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη θα εξετάσουν τις περιπτώσεις των προπονητών που βρίσκονται στην λίστα της διοίκησης.

To Top