Είχε… “πλαστογραφήσει” πέρσι το Άρης-Ολυμπιακός (2-2)!

Ο Αρετόπουλος ξύπνησε (και αυτός…) μνήμες αρνητικές στον Άρη! Ήταν ο διαιτητής που είχε “πλαστογραφήσει” το περσινό Άρης-Ολυμπιακός (2-2) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Διαβάστε την κριτική από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως την είχε καταγράψει το PRESSARIS:

“Θύμα και δεύτερης πλαστογραφίας μέσα σε μια βδομάδα έπεσε ο Άρης. Οι κίτρινοι στερήθηκαν την δεύτερη νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης κι έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, αν και προηγήθηκαν δυο φορές, αποτέλεσμα που φέρνει την αρνητική«σφραγίδα» της διαιτησίας του Αρετόπουλου. Όσα γκολ κι αν έβαζε ο Άρης σήμερα, ήταν προφανές ότι θα τον… σταματούσε ο διαιτητής από τα Τρίκαλα!

Ο Άρης ξεκίνησε εντυπωσιακά και μόλις στο 3’έκανε το 1-0, με ένα γκολ για όσκαρ! Μετά από εκπληκτική ενέργεια του Αγκάνθο, ο Παπαστεριανός «εκτέλεσε» τον Κάρολ στην κίνηση μέσα από την καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού. O Άρης έκανε, όμως, το… λάθος να προηγηθεί κι αυτό δεν το… συγχώρεσε ο διαιτητής Αρετόπουλος, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να «σπρώξει» τους Πειραιώτες, από το χείλος του γκρεμού.

Χαρακτηριστική η ευκολία του να δώσει πέναλτι στο 8’, σε ακούσιο χέρι εξ επαφής του Ψυχογιού, με το οποίο ισοφάρισε ο Αμπντούν ένα λεπτό αργότερα (1-1). Ισοφάριση από ανύπαρκτο πέναλτι που αποτέλεσε τον… προπομπό των όσων θα επακολουθούσαν.

Στο τέλος ο κόσμος δικαιολογημένα αποθέωσε τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι έκαναν υπερπροσπάθεια, κοίταξαν στα μάτια τον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στερήθηκαν την νίκη, λόγω των διαιτητικών σφυριγμάτων!”

Ο διαιτητής από τα Τρίκαλα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του πρώτου 45λεπτου με τα σφυρίγματά του, ενώ αρνήθηκε πέναλτι στον Άρη στην ανατροπή του Καζναφέρη από τον Κοντρέρας στο 39’.

To Top