ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εβδομάδα αφίξεων στον μπασκετικό Άρη

Εβδομάδα αφίξεων θα είναι αυτή που έρχεται για τον μπασκετικό Άρη, καθώς αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι από τους ξένους που θα ενισχύσουν το ρόστερ την προσεχή σεζόν.

Είναι λογικό πλέον στον Άρη να… βιάζονται, διότι ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να μη δώσει παράταση στο πρώτο τζάμπολ της σεζόν, όπως αρχικά υπήρχε αυτή η σκέψη.

Από τη στιγμή που η σεζόν ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου, ο Άρης επί της ουσίας θα έχει ένα μήνα για να καταφέρει να δουλέψει πλήρης ώστε να αποκτήσει ομοιογένεια και έναν σημαντικό βαθμό ετοιμότητας.

Λογικά εντός της βδομάδας θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και στην ΚΑΕ ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες άφιξης και των Τζαμάλ Σούλερ και Μάριο Τσάλμερς από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εβδομάδα αφίξεων στον μπασκετικό Άρη!

Εβδομάδα αφίξεων έρχεται για τον Άρη! Αύριο φθάνουν στη Θεσσαλονίκη οι Τόρεϊ Τόμας και Λαμάρκους Ριντ, τη Πέμπτη έρχεται ο Ντρου Νέιμικ και την Παρασκευή ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “τη Δευτέρα (1/9) αναμένονται στην Ελλάδα ο Τόρεϊ Τόμας και ο ΛαΜάρκους Ριντ. Οι δύο Αμερικανοί θα φτάσουν στις 14:45 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», από τη Νέα Υόρκη.

Την Πέμπτη (4/9) θα αφιχθεί ο Ντρου Νέιμικ. Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη επίσης στις 14:45, με ανταπόκριση από Φρανκφούρτη.

Μία μέρα αργότερα, την Παρασκευή (5/9) θα έρθει ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, στις 15:25 με πτήση από το Βελιγράδι”.

 

To Top