ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εβδομάδα γεμάτης προσαρμογής για Πακ και Λονγκ, θα καλύψουν τον Χάγκινς

Τη δυνατότητα να δουλέψει με τους περισσότερους δυνατούς παίκτες θα έχει αυτήν την εβδομάδα ο Γιάννης Καστρίτης με σκοπό ο Αρης να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό με το Περιστέρι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει τον Χάγκινς, αλλά το τεχνικό τιμ έχει πολλά πρόσωπα για να καλύψει το κενό του. Η μελέτη του αντιπάλου ξεκίνησε ήδη και ο Αρης θα βρει απέναντί του Τζούστον και Πουλιανίτη, βασικά στελέχη της περσινής ομάδας.

Από σήμερα οι ρυθμοί της προετοιμασίας θα ανέβουν και στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη θα βρίσκεται και ο Όμηρος Νετζήπογλου, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για τον αγώνα της Εθνικής, στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2023.

Παράλληλα, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη και οι Γιώργος Φίλλιος και Γιάννης Σιδηροηλίας που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα.

Κάπως έτσι, ο 40χρονος τεχνικός αναμένεται να έχει διάθεση του μια εβδομάδα με γεμάτο ρόστερ για να προετοιμαστεί για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (19/11 – 15:45).

To Top