ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εβδομάδα γενικής συνέλευσης, αναμονή για τις κινήσεις του Ερασιτέχνη

Και μόνο το γεγονός ότι υπάρχει γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη (η συνέχειά της, γιατί είχε διακοπεί προ μερικών εβδομάδων) για το μέλλον του μπασκετικού Άρη, κάνει την εβδομάδα αυτή ιδιαίτερα κρίσιμη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Λογικά οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα πάνε την Τετάρτη στην γενική συνέλευση έχοντας τα αποτελέσματα από τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους “επιφανείς” Αρειανούς που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες.

Εκεί θα πρέπει να ενημερώσουν τον κόσμο για όλες τις κινήσεις τους, που λειτουργούν προσθετικά στην ήδη υπάρχουσα πρόταση της πλευράς των Αρειανών επιχειρηματιών που εκπροσωπούνται από τους Καπάζογλου και Ζουλιάμη.

Εννοείται ότι θα πρέπει να συζητηθεί ακόμα πιο λεπτομερώς το πώς θα συνεχιστεί η πίεση προς τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος σφάλλει αν νομίζει ότι έχει βγει από το κάδρο.

Είναι αυτός που έχει όλα τα χρέη πάνω του, είναι αυτός που δημιούργησε το 80% των χρεών της ΚΑΕ και είναι αυτός που πρωτίστως καλείται να δώσει λύσει για να σώσει και τον εαυτό του και τον μπασκετικό Άρη.

To Top