ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εβδομάδα εξελίξεων η επόμενη στο θέμα της ενίσχυσης…

Η προσοχή όλων στον Άρη, απολύτως δικαιολογημένα, είναι στα δύο προσεχή δύσκολα ματς με ΟΦΗ και Παναιγιάλειο, προκειμένου να “κλείσει” το 2017 με τους “κιτρινόμαυρους”, πρώτους και με διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα, όλο και πιο κοντά στην επιστροφή…

Ωστόσο, ήδη υπάρχει προεργασία από τον Παύλο Μυροφορίδη, για την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας, είναι υποχρεωμένος να ανοίξει από νωρίς τον συγκεκριμένο φάκελο, προκειμένου να υπάρξει άμεση κινητοποίηση, μόλις ολοκληρωθεί αυτή η δύσκολη δυάδα των αγώνων.

Στην Αλκμήνης, θέλουν άμεσα, μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο, την Τετάρτη 20 του μήνα, να έρθουν σε συμφωνία με τον επιθετικό που θα ενισχύσει στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, τους Διαμαντόπουλο και Καπνίδη. Κίνηση που δεν έγινε το καλοκαίρι, παρότι υπήρξε προσπάθεια. Θεωρείται δεδομένο πως ένας επιθετικός περιοχής, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα στόπερ. Παίκτη που δεδομένα θα ήθελε ο Δημήτρης Σπανός.

Ούγκο Σόουζα και Γιώργος Δεληζήσης, έχουν επωμιστεί όλο το βάρος, όμως θα χρειαστεί να πάρουν στην πορεία «ανάσες». Μοναδική έμπειρη εναλλακτική επιλογή, αυτή του Στέλιου Μαραγκού, ενώ υπάρχει και ο πάντα εξελίξιμος, αλλά άπειρος, Δημήτρης Κλιγγόπουλος. Μία ακόμα επιλογή για το κέντρο της άμυνας, σαφέστατα και θα έλυνε τα χέρια του Δημήτρη Σπανού, σε ενδεχόμενη περίπτωση τραυματισμού ή τιμωρίας κάποιου ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Άρης θα δώσει περίπου 25 αγώνες, από τη νέα χρονιά! Εκ των οποίων οι πέντε εμβόλιμες αγωνιστικές. Γίνεται επομένως αντιληπτό, πως παρότι υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ από το καλοκαίρι, απαιτούνται δύο προσθήκες για να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο και να εξασφαλιστεί άμεσα ο στόχος της ανόδου.

To Top