ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εβδομάδα εξελίξεων: Μετοχικό Κεφάλαιο, πληρωμές, μεταγραφές και… αποδεσμεύσεις

Πολύ σημαντική η εβδομάδα που… ξημέρωσε, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλους τους τομείς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τρεις είναι οι βασικοί πυλώνες των εξελίξεων, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να αποτελεί τον άξονα όλων

  1. Κάλυψη Μετοχικού Κεφαλαίου νέας ΠΑΕ: Την Παρασκευή (24 Ιουνίου) εκπνέει η προθεσμία του λογαριασμού “ειδικού σκοπού” με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος να καλείται μέσα στην εβδομάδα να καταθέσει το 1.200.000 ευρώ που δεσμεύτηκε, να πάρει τα κλειδιά της νέας ΠΑΕ και να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα για τους “κιτρινόμαυρους” στη σύταση της ΠΑΕ, αλλά και στη συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ.
  2. Πληρωμές: Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να κληθούν εκ νέου στα γραφεία οι παίκτες του Άρη, προκειμένου να εξοφληθούν για φέτος και τα τελευταία χρωστούμενα από τους μισθούς τους.
  3. Μεταγραφική ενίσχυση: Η συνάντηση του Νίκου Αναστόπουλου με τον Θοδωρή Καρυπίδη, αναμένεται να καθορίσει το πλαίσιο των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων των “κιτρινόμαυρων” ενόψει Φούτμπολ Λιγκ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν και καταρχήν ανακοινώσεις, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή.
  4. Αποδεσμεύσεις: Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει καταλήξει στους ποιους δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν και το μόνο που περιμένει είναι το τελικό “οκ” από τον Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς εφόσον δρομολογήσει όλα τα προηγούμενα, τότε θα προχωρήσει και στην επίσημη ανακοίνωση των αποδεσμεύσεων.
To Top