ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εβδομάδα επαφών σε δύο “μέτωπα” για τον μπασκετικό Άρη για την επίτευξη δύο βασικών στόχων

Η εβδομάδα που ξεκινάει στον μπασκετικό Άρη είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις στα δύο βασικά ανοικτά “μέτωπα” που αφορούν τους διακανονισμούς για τη φετινή σεζόν και τις διαπραγματεύσεις για την άρση του απαγορευτικού.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Άρη κινούνται παράλληλα και κάνουν επαφές και με τους παίκτες της φετινής ομάδας (Μιλόσεβιτς, Τσάλμερς κυρίως που είχαν μεγάλα συμβόλαια) – μετά τη συμφωνία που ανέφεραν ότι υπάρχει με τον Ντραγκίτσεβιτς – και με τους παίκτες που έχουν επιβάλλει ban μέσω της FIBA.

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες βδομάδες, πρέπει να εντατικοποιηθεί, καθώς ο Άρης πέρα από το φάκελο συμμετοχής που θα πρέπει να καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ έως τις 15 Ιουνίου, θα πρέπει να αποφασίσει πώς θα πορευτεί την επόμενη σεζόν, με ή χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών.

Προφανώς και όλοι θέλουν άρση των bans από τη FIBA, αλλά αυτό θα πρέπει να μπορεί να το “εκτελέσει” η διοίκηση με μετρητά ή διακανονισμούς, άρα πάντα υπάρχει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο να μην επιτευχθούν οι πολυπόθητες συμφωνίες.

To Top