ΜΠΑΣΚΕΤ

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στην ομάδα μπάσκετ του Άρη

Αρχής γενομένης από σήμερα, μπαίνουμε στη τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας του μπασκετικού Άρη οπότε ο χρόνος κυλάει αντίστροφα.

Οι “Κιτρινόμαυροι” είναι ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι και πραγματοποιούν συνεχώς επαφές με υποψήφιους στόχους. Το ρόστερ διαθέτει αυτή τη στιγμή πέντε Έλληνες καλαθοσφαιριστές (Καββαδάς, Σχίζας, Νετζήπογλου, Τολιόπουλος και Σιδηροηλίας) και τρεις ξένους (Χάγκινς, Χόρκλερ και Γκούντγουιν). Συνεπώς ο Γιάννης Καστρίτης έχει αυτή τη στιγμή τα 2/3 και “τρέχει” την τελευταία εβδομάδα να καλύψει τις 3+1 θέσεις που υπάρχουν κενές.

Στον Άρη αναζητούν τον βασικό τους Shooting Guard αλλά και ακόμα δύο Forward, με τον ένα για την θέση “3” και τον άλλο για βάθος στη γραμμή των ψηλών. Παράλληλα υπάρχει και το θέμα περαιτέρω ενίσχυσης του Ελληνικού κορμού, αλλά σίγουρα δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή.

Σκοπός της ομάδας είναι να κλείσει όσα περισσότερα κενά ως την έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να μπορέσει ο Γιάννης Καστρίτης να “μοντάρει” την ομάδα του από νωρίς.

To Top