ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εβδομάδα… Eurocup, κρίνεται η Ευρωπαϊκή τύχη του Άρη

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα (26/06), καθώς στο τέλος θα κριθεί η ευρωπαϊκή τύχη του Άρη τη νέα σεζόν. Το διήμερο 29-30 Ιουνίου (Πέμπτη και Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκας και θα αποφασίσει μεταξύ άλλων, ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος στο Eurocup της επόμενης χρονιάς με τους κιτρινόμαυρους να εκφράζουν τη σιγουριά ότι θα είναι μέσα σ’ αυτές. 

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας, μετά από οκτώ χρόνια (τελευταία του συμμετοχή την αγωνιστική περίοδο 2015-2016) για αρκετούς λόγους, οικονομικούς, αγωνιστικούς, αλλά και πρεστίζ.

Πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό θεσμό, με ομάδες υψηλού επιπέδου και η παρουσία των κιτρινόμαυρων σε αυτόν θα σημάνει την επάνοδό τους στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Επίσης θα τους κάνει ελκυστικό προορισμό για παίκτες, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι επιθυμούν να παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Η συμμετοχή στο Eurocup, εφόσον οριστικοποιηθεί θα αποτελέσει  ένα ατού στις διαπραγματεύσεις και θα είναι ένα δέλεαρ για τους παίκτες, με τους οποίους συζητά ή θα συζητήσει η ομάδα για να έρθουν να αγωνιστούν σ’ αυτή.  

To Top