Εγγραφές και ανανεώσεις στον ΑΣ Άρης και την ημέρα της ΓΣ για το μπάσκετ

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης θα γίνονται εγγραφές και ανανεώσεις στον ΑΣ Άρης και την ημέρα της ΓΣ για το μπάσκετ.

Αναλυτικά: «Η γενική συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι προ των πυλών και όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη πριν από την έναρξή της, θα έχουν αυτήν τη δυνατότητα.

Η επαναληπτική Γ.Σ. του Α.Σ. θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22/07 στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Από τις 19:00, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στο Παλέ, όπου, μέχρι την έναρξη της συνέλευσης, θα πραγματοποιεί εγγραφές νέων μελών και θα ανανεώνει συνδρομές.

Πέραν του ότι η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη, υπενθυμίζεται ότι τα άνω του ενός έτους μέλη τα οποία είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, έχουν το δικαίωμα ψήφου στα θέματα που θα τεθούν. Συνεπώς, όσοι φίλοι του συλλόγου δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους, μπορούν να το κάνουν και λίγο πριν την έναρξη της συνέλευσης.

Τετάρτη 22/07, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο».

Εγγραφές και ανανεώσεις στον ΑΣ Άρης και στην κοπή της πίτας του Super 3 Ευόσμου

Εγγραφές και ανανεώσεις στον ΑΣ Άρης και στην κοπή της πίτας του Super 3 Ευόσμου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Ο SUPER 3 Ευόσμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θα είναι εκεί, εκπροσωπώντας τον σύλλογο αλλά και κάνοντας νέες εγγραφές και ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα, ο SUPER 3 Eυόσμου θα κόψει την πίτα του την  Παρασκευή 24/1 στις 20:00 και το «παρών» μεταξύ άλλων θα δώσει ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, προκειμένου, στα γραφεία του Συνδέσμου, οι φίλοι του συλλόγου να εγγραφούν ως μέλη στον Ερασιτέχνη, ή να ανανεώσουν τις συνδρομές τους σ’ αυτόν.

Οι εγγραφές στη «μάνα» του συλλόγου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Με την εγγραφή στον Α.Σ., οι φίλαθλοι του ΑΡΗ έρχονται ακόμα πιο κοντά στο σύλλογο και δυναμώνουν την οντότητα και τη φωνή του Ερασιτέχνη. Όλοι μέλη”!

To Top