Εγινε το πρώτο ραντεβού για Κόκε! Ενισχύεται η αισιοδοξία στον Άρη για την επιστροφή του Ισπανού!

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο θέμα του Σέρχιο Κόκε! Η έλευση στη Θεσσαλονίκη του αδελφού του 31χρονου επιθετικού, Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο (φωτογραφία), δρομολόγησε σε νέα πιο ουσιαστική φάση το θέμα της επιστροφής του στον Άρη!

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, ο αδελφός Κόκε (και ατζέντης του) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και αντί να κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, στην Αλκμήνης.

Εκεί είχε για πάνω από μια ώρα συζήτηση με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργο Γαλανό. Συζήτηση που έγινε σε καλό κλίμα και τονίστηκε η αμοιβαία διάθεση των δυο πλευρών για συνεργασία.

Ο αδελφός Κόκε θα ενημερώσει τον 31χρονο Ισπανό (βρίσκεται όπως είναι γνωστό στην Ινδία) για την πορεία των συζητήσεων, ενώ υπάρχει και νέο ραντεβού την Πέμπτη.

Μετά το τέλος του πρώτου τετ α τετ, η αίσθηση που υπάρχει στην Αλκμήνης είναι ότι η επιστροφή του Κόκε είναι πιο κοντά από ποτέ! Εκφράστηκε η αισιοδοξία, ενώ όλοι περιμένουν το τελικό στάδιο των συζητήσεων.

To Top