ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εγκλημα της Τσαρούχα, εκκένωσε το Παλέ, κατέθεσε ψυχή ο Νότε, αλλά δεν έφτανε (78-83)

Σε ένα παιχνίδι που διήρκησε… 3,5 ώρες (!), ελέω της διακοπής που αποφάσισε η… ανεκδιήγητη Βάσω Τσαρούχα, το Περιστέρι “έκλεψε” την νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 83-78.

Σε μια απόφαση παρωδία της Τσαρούχα, Αρης και Περιστέρι κλήθηκαν να παίξουν έναν αγώνα σε άδειες κερκίδες για τα 7 λεπτά στο τέλος! Η… καμικάζι διαιητής για το τίποτα τίναξε στον … αέρα ένα ματς και εκκένωσε τις κερκίδες που είχαν 5.000 φιλάθλους.

Ο Νότε πάλεψε με όσες δυνάμεις έχει, αλλά ο Αρης έκανε ότι μπορούσε. Δεν μπόρεσε όμως να πάρει τη νίκη (78-83), αλλά κατέθεσε ψυχή!

Δυνατά ξεκίνησε ο Αρης κόντρα στο Περιστέρι σε ένα κατάμεστο Παλέ. Μάλιστα, προηγήθηκε με 6-0 και 12-7, αλλά το Περιστέρι με τη βοήθεια της διαιτησίας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 19-19 με τη λήξη της πρώτης περιόδου. Γκούντγουιν και Καββαδάς βρέθηκαν εκτός λόγω τραυματισμού…

O Αρης πάλευε με βασικές απουσίες και βρέθηκε να χάνει με 26-34. Με καλάθια του Νότε το σκορ έγινε 31-34, αλλά το Περιστέρι πήγε στο ημίχρονο προηγούμενο με 35-39 χάρη σε μια προκλητική διαιτησία!

Ο Αρης δεν είχε λύσεις πλην του Νότε και βρέθηκε να χάνει με 45-58 στο 27ο λεπτό. Ο Καστρίτης έψαχνε λύσεις, αλλά το Περιστέρι είχε περισσότερες λύσεις. Σε κακή ημέρα όλοι πλην Νότε, το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 47-62.

Στη 4η περίοδο η αναμέτρηση διακόπηκε στο 33ο λεπτό στο 59-67 με προκλητική απόφαση της Τσαρούχα. Ύστερα από μια ώρα διακοπή και εκκένωση του γηπέδου, οι ομάδες επέστρεψαν για να συνεχίσουν το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο Αρης κατάφερε να μειώσει σε 64-67, αλλά η Τσαρούχα έδωσε και πάλι τεχνική ποινή! Ο Αρης έφτασε στο 69-70 και πάλευε με κορυφαίο τον Νότε! Ο Αρης με όσες δυνάμεις είχε πάλεψε για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση σε ένα ματς παρωδία….

To Top