ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εγκλωβισμένη η ΚΑΕ, οι προσφυγές δεν… χωρούν κάτω από το χαλάκι!

Ο Νίκος Λάσκαρης αδυνατεί να δώσει λύση στο θέμα ρευστότητας της ΚΑΕ, η οποία παραμένει “εγκλωβισμένη” στις υποχρεώσεις της που δεν έχουν καλυφθεί από την περσινή χρονιά, αλλά παραμένει αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Θα πρέπει να πάρει θέση ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, που είναι ανακόλουθος δηλώσεων και πράξεων εδώ και πολλούς μήνες, με φυσικό αποτέλεσμα να έχει πλέον η ΚΑΕ να διαχειριστεί ένα μεγάλο αριθμό προσφυγών από την περσινή ομάδα.

Παράλληλα, ένα άλλο πρόβλημα το οποίο αναμένεται να διογκωθεί όσο περνά ο καιρός είναι το φετινό μπάτζετ, που αγγίζει τα 700.000 ευρώ μόνο για το αγωνιστικό, τουτέστιν διπλασιάζεται (τουλάχιστον) αν μπουν και τα ποσά για εφορία, ασφαλιστικές εισφορές, λειτουργικά έξοδα, κλπ.

Είναι χρήματα που ο Άρης σήμερα σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να καλύψει και θα πρέπει να δουν πολύ πιο ρεαλιστικά όλη την ιστορία αυτοί που είναι στην ομάδα.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν και αφορούν ενεργοποίηση του ΑΣ Άρη με την κατάθεση πρότασης μομφής, σε συνδυασμό με την παραίτηση μελών είναι σώφρων να μην… διαρρέουν και να γίνονται δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν ειπωθούν, διότι θα πρέπει να δουν όλοι τι πραγματικά συμφέρει τον μπασκετικό Άρη σε σχέση με την αδυναμία του Λάσκαρη και την ενδεχόμενη απεμπλοκή του.

Σημασία έχει έστω και στο… και πέντε να βρεθούν χρήματα, για να “τρέξουν” κάποιοι διακανονισμοί, διότι οι προσφυγές δεν χωρούν… κάτω από το χαλάκι.

To Top