ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκρίθηκε η προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ – Σέντρα στις 11/9

Η προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ εγκρίθηκε ομόφωνα και η πολυαναμενόμενη έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να πέρασε από «40 κύματα», αλλά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα ξεκινήσει το άλλο σαββατοκύριακο (11-12 Σεπτεμβρίου) και, επιτέλους, θα δούμε να παίζεται ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Λίγκας, εγκρίθηκε, και μάλιστα ομόφωνα, η προκήρυξη του πρωταθλήματος, εξέλιξη αναμενόμενη αφού το «αγκάθι» των τηλεοπτικών είχε ξεπεραστεί με τη συμφωνία των πέντε ΠΑΕ, Βόλου, Παναιτωλικού, Ιωνικού, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας με την Cosmote. Το συγκεκριμένο κανάλι έχει ακόμη τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Η Nova έχει πέντε ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τα δικαιώματα του. Εντός της ημέρας, αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών, έπειτα από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

To Top