slideshow

Εγκώμια για Γκαρσία στην Ισπανία: “Το διαμάντι που λάμπει στην Ελλάδα”

 Στην Ισπανία παρακολουθούν στενά την πορεία του Ματέο Γκαρσία και κάνουν συχνές αναφορές στην απόδοση του Αργεντίνου επιθετικού του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χαρακτηριστικό το αφιέρωμα του es.besoccer.com, όπου αναφέρεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή τονίζοντας: “Ματέο Γκαρσία το διαμάντι της Λας Πάλμας που λάμπει στην Ελλάδα”, ενώ υπογραμμίζει: “ο 22χρονος επιθετικός μέσος δείχνει ένα σπουδαίο επίπεδο στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου ξεκινά βασικός κάθε Σαββατοκύριακο. Στην τρέχουσα σεζόν έχει έξι γκολ και έχει γίνει ένας από τους πυλώνες της ομάδας του”.

Το άρθρο αναφέρεται στην πορεία του Ματέο από την Κόρδοβα, μέχρι την Λας Πάλμας, την παρουσία του σε Οσασούνα και Αλκορκόν, όπου δεν κατάφερε να ριζώσει και καταγράφει την ευκαιρία του Άρη. Όπως τονίζει:

“Η μεγάλη ευκαιρία προέκυψε στα μέσα του 2018, όταν ο Άρης από τη Θεσσαλονίκη εστίασε το ενδιαφέρον του σε αυτόν και υπέγραψε γρήγορα τον δανεισμό του για ένα χρόνο. Μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, η ποδοσφαιρική του καριέρα ξαναγεμίζει και το μέλλον του αρχίζει να γίνεται παρόν.

Με δεκατρείς αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα και ελληνικό κύπελλο, ο Γκαρσία σημείωσε έξι γκολ και έγινε ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας., έχοντας τα ίδια γκολ με τον Τυνήσιο Χαμζά Γιουνές, με τον οποίο έχει σχηματίσει ένα σημαντικό μέτωπο επίθεσης”.

Το δημοσίευμα καταλήγει επικαλούμενο ξένες αναφορές για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, τη στιγμή πάντως που ο Γκαρσία έχει τονίσει ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον Άρη.

To Top