Εγκώμια για το VAR από τον ισπανικό Τύπο

Το VAR είναι από τους πρωταγωνιστές του Μουντιάλ της Ρωσίας κρίνοντας ορισμένα παιχνίδια. Μεταξύ αυτών είναι και τα χθεσινά για τον 2ο όμιλο, με τις αναμετρήσεις Ιράν-Πορτογαλία και Ισπανία-Μαρόκο να κρίνονται από το Video Assistant Referee.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το Μαρόκο έκανε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στους πρώην πρωταθλητές κόσμου παρόλο που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Η Ισπανία χάρη σε γκολ του Ιάγο Άσπας πήρε την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη με το 2-2. Το γκολ αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, αλλά εν τέλει ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και μέτρησε το γκολ.

Στο άλλο ματς, το VAR καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ιράν στις καθυστερήσεις, με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει για το τελικό 1-1. Αν η Πορτογαλία νικούσε, τότε η Ισπανία δεν θα έπαιρνε την πρώτη θέση και αντί για τη Ρωσία θα είχε τεθεί αντιμέτωπη με την Ουρουγουάη. Έτσι, ο ισπανικός Τύπος δεν είχε παρά να… ευχαριστήσει το VAR μέσα από τα σημερινά πρωτοσέλιδα.

MARCA: ΖΗΤΩ ΤΟ VAR! (ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ)

AS: ΖΗΤΩ ΤΟ VAR! ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

MUNDO DEPORTIVO: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ VAR

To Top