Εγκώμια Ντε Μος για τον Ντουάρτε: “Θα τον ήθελε κάθε προπονητής”

Ο άλλοτε τεχνικός του Άγιαξ και της Άντερλεχτ, Άαντ Ντε Μος σχολίασε την μεταγραφή του Λερίν Ντουάρτε στον Άρη, αποθεώνοντας τον Ολλανδό μέσο!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Άαντ Ντε Μος θεωρείται από τους πιο έμπειρους τεχνικούς στην Ολλανδία κοουτσάροντας από το 1982 σε υψηλό επίπεδο (Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Βέρντερ, Σταντάρ Λιέγης, Φίτεσε μεταξύ άλλων).

Ο 72χρονος προπονητής έμεινε για τρεις σεζόν στην Άντερλεχτ (1989-1992) κατακτώντας το πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ πέρασε και από την Καβάλα την σεζόν 2009/10.

O Ολλανδός μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε ότι: «Πρόκειται για έναν ευφυή ποδοσφαιριστή με πολύ καλό αριστερό πόδι και εξαιρετική αντίληψη του χώρου που βρίσκεται. Είναι μια πολύ καλή προσθήκη για τον Άρη και είμαι πεπεισμένος πως θα βοηθήσει την ελληνική ομάδα αφού διαθέτει αδιαμφισβήτητη ποιότητα».

Ο Ντουάρτε έπειτα από 2,5 σεζόν άφησε την Χέρακλες προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ολλανδίας: «Θεωρώ πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Ήταν κάτι που ήθελε από καιρό και προφανώς ο Άρης του πρόσφερε αυτή την ευκαιρία. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και που θα ήθελε κάθε προπονητής».

Ο Ντε Μος αναφέρθηκε και στην προϋπηρεσία του νεοφερμένου μέσου στον Άγιαξ, αλλά και στο γεγονός πως στάθηκε άτυχος: «Το γεγονός ότι έπαιξε στον Άγιαξ σημαίνει πολλά για την αξία του Ντουάρτε. Είχε όμως κάποιους τραυματισμούς και στάθηκε άτυχος με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Ο Άρης του δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στην Χέρακλες. Είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και θα κάνει την διαφορά».

To Top