Εγκώμια Πασσαλή για Αγκάνθο

Εντυπωσιασμένος από τον Νταβίντ Αγκάνθο δήλωσε ο Πέτρος Πασσαλής, τονίζοντας πως είναι παίκτης που έχει τη στόφα του ηγέτη και βελτιώνει και τους συμπαίκτες του.  Ο παλιός παίκτης του Άρη υποστήριξε ότι η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας σους Πασιαλή-Μπουγιουκλή ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Ο Πασσαλής μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις, δηλώνοντας για τον Αγκάνθο: «Με έχει εντυπωσιάσει. Κυρίως με τον τρόπο που κινείται μέσα στο γήπεδο. Βοηθά τους συμπαίκτες του να γίνουν καλύτεροι. Ο τρόπος που γυρνάει και σουτάρει μέσα από την περιοχή είναι φοβερός. Είναι μεγάλο προσόν να σουτάρεις σωστά όταν είσαι με πλάτη. Όταν τα σουτ πηγαίνουν στην εστία, είναι λογικό οι πιθανότητες να σκοράρεις να είναι περισσότερες. Έχει τη στόφα του ηγέτη και με την παρουσία του φαίνονται καλύτεροι και οι συμπαίκτες του», είπε ο Πασσαλής.

Σχετικά με την παρουσία των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή στον πάγκο του Άρη αντί του Μάκη Κατσαβάκη, ο πρώην χαφ των κίτρινων επεσήμανε: «Φάνηκε ότι το πρόβλημα ήταν τα αποδυτήρια. Όπως αποδείχτηκε, η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Η διαχείριση υλικού είναι καλύτερη από τους Πασσιαλή και Μπουγιουκλή. Η κάθε ομάδα είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Πρέπει να μάθεις να λειτουργείς με βάση τις ιδιαιτερότητες της. Να βάζεις την προσωπικότητα σου κάτω από την ομάδα. Όσοι θεωρούν ότι είναι μεγαλύτεροι από την ομάδα και δε λειτουργούν με βάση τις ιδιαιτερότητες της φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα. Ο Άρης έχει τις ιδιαιτερότητες του. Οι λίγοι έμπειροι παίκτες που είχαν απομείνει ένιωσαν πολύ σημαντικοί και είναι πολύ σημαντικοί. Όταν κοντράρεσαι μ’ αυτούς λογικό είναι να υπάρχει πρόβλημα».

Εκφράζοντας την άποψη του για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο παλιός παίκτης του Άρη  υποστήριξε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί να παίξει ακόμη στην Εθνική Ανδρών. Το προσόν του είναι η ταχύτητα. Συνηθίζει να συγκλίνει με την μπάλα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να βάλει περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του, να έχει περισσότερες επιλογές. Για να γίνει παίκτης υψηλού επιπέδου θα πρέπει να βελτιώσει την επιθετική συμπεριφορά στο ένας με έναν.

Για τους στόχους του φετινού Άρη υπογράμμισε: «Δε θα κινδυνέψει ο Άρη. Πιστεύω ότι θα σταθεροποιηθεί στη μέση της βαθμολογίας. Με τους ποδοσφαιριστές που έχει, πρώτος στόχος είναι να φτιάξει μια βάση έτσι ώστε τις επόμενες χρονιές να μπορούν να πάρουν μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες τους. Σιγά-σιγά με λίγα χρήματα να μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο».

To Top