ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκώμια προέδρου Έλτσε για Ντιόπ – “Είμαι παίκτης box to box”

Ο Παπέ Σέικ Ντιόπ δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη και μετά από μερικούς μήνες η συνεργασία των δυο πλευρών τερματίστηκε πρόωρα. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής συνεχίζει την καριέρα του στη La Liga, με τη φανέλα της Έλτσε κι έκανε το ντεμπούτο του, περνώντας ως αλλαγή στην ήττα της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης των “κίτρινων” υποστήριξε αρχικά:

“Πιστεύω σε αυτό που βλέπω καθημερινά. Δεν είχαμε τύχη κόντρα στην Εσπανιόλ, αλλά αξίζαμε τη νίκη. Η Έλτσε βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, αν και η θέση στον πίνακα δεν το δείχνει. Μπορούμε να βγούμε από εκεί που είμαστε, το είδαμε απέναντι στην Εσπανιόλ”.

Για την προοπτική να συνεχίσει στην Έλτσε, μετά το τέλος της φετινής σεζόν: “Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Θα δούμε, τότε”.

Για τα χαρακτηριστικά του: “Είμαι ένας μέσος box-to-box! Μου αρέσει να αμύνομαι, αλλά και να αναπτύσσομαι στην επίθεση. Η σωματική διάπλαση είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου”.

Για το γεγονός ότι τις τελευταίες σεζόν έχει μείνει στάσιμος στην απόδοσή του: “Ήμουν μόνος, χωρίς οικογένεια και δεν είχα το ιδανικό περιβάλλον, που χρειάζεται ένας νεαρός”.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Έλτσε, Χοακίν Μπουϊτράγκο, ανέφερε για τον Ντιόπ: “Ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες του παιχνιδιού μας. Είναι πρόθυμος να αποδείξει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται”.

To Top