Εγκώμια Ροδόπουλου για Γκέιτς στις… 23 Μαρτίου!

Ο Γιάνσι Γκέιτς είναι ο Νο1 στόχος του Άρη, αν τελικά καταφέρει και βρει άκρη με το απαγορευτικό της FIBA. Ο Αμερικανός σέντερ του Σινσινάτι είναι καλός παίκτης. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο… γκουρού του μπάσκετ, Θόδωρος Ροδόπουλος και μάλιστα όχι σήμερα, αλλά στις 23 Μαρτίου!

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής στο επίσημο σάιτ του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών λίγο πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να παρακολουθήσει το φάιναλ φορ του NCAA, αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιάνσι Γκέιτς με την φανέλα του Σινσινάτι!

Απαντώντας στην ερώτηση ποιοι παίκτες διακρίνονταν μέχρι τον Μάρτιο στο κολεγιακό απάντησε: “Γενικά έχω δει καλούς παίκτες. Ο φόργουορντ του Οχάιο Στέιτ, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ο γκαρντ του Λούισβιλ Πέιτον Σίβα, ο φόργουορντ του Σινσινάτι Γιάνσι Γκέιτς και ο σέντερ του Σίρακιους, Φαμπ Μέλο (είχε τιμωρηθεί σε μία φασαρία κόντρα στο Εξέβιερ και τώρα επέστρεψε από την τιμωρία) είναι εξαιρετικοί παίκτες και έχουν μέλλον ακόμα και στο ΝΒΑ.

Τα αστέρια βέβαια είναι ο πάουερ φόργουορντ του Μίσιγκαν Στέιτ, ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος θεωρώ ότι θα βρίσκεται μέσα στα πρώτα 3 πικ του ντραφτ και ο Άντονι Ντέιβις του Κεντάκι”.

 

To Top