«Εγώ δεν θα έπαιρνα τον Καστίγιο…»

Την άποψή του για τη φετινή πορεία του Άρη εξέφρασε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, υποστηρίζοντας ότι στη δική του ομάδα δεν θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Νέρι Καστίγιο, λόγω συμπεριφοράς, παρότι «βγάζουμε όλοι το καπέλο στο ταλέντο του»…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο τεχνικός των «μαυραετών», που είχε περάσει και από τον πάγκο των «κίτρινων» πριν από οκτώ χρόνια, μίλησε για το πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis».

Για την 9η θέση του Άρη, σχολίασε: «Είναι άσχημη η συγκομιδή. Στον Άρη άλλαξαν τέσσερις προπονητές και οι παίκτες δεν μπορούσαν να αποδώσουν με όλα αυτά που συνέβησαν».

Για τα ταλέντα σε Άρη και ΠΑΟΚ, είπε: «Παρακολουθώ ότι υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο. Είναι ο Ζουρνάς στη δεύτερη ομάδα και άλλα παιδιά που παίζουν φέτος, όπως ο Τσουκάνης. Δεν είναι τυχαίο που ο Άρης βγάζει ταλέντα. Και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν όμως πολλοί εξελίξιμοι παίκτες».

Παράλληλα, όμως, υποστήριξε ότι δεν θα έπαιρνε στους «κίτρινους» τον Νέρι Καστίγιο: «Αν ήμουν εγώ, δε θα έπαιρνα τον Καστίγιο στην ομάδα μου. Σαν ταλέντο του βγάζουμε όλοι το καπέλο, αλλά η συμπεριφορά του είναι αυτή που θα με έκανε να μην τον έπαιρνα».

To Top