“Εδώ ανδρώθηκα και δεν ήθελα να φύγω! Την πονάω την ομάδα”

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης συμφώνησε να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη χρονιά και επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μιλώντας στον “Αρένα” επεσήμανε: “Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και φυσικά είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη που είχε το θέμα. Ο πρόεδρος ανταποκρίθηκε, έγιναν κάποιες υποχωρήσεις αλλά όλα εξελίχτηκαν καλά”.

Για το τι σημαίνει ο Άρης για τον ίδιο: «Είναι η ομάδα που έπαιζα από μικρός, την αγαπώ, την πονάω σαν ομάδα και δεν έχω παίξει πουθενά αλλού. Εδώ ανδρώθηκα και δεν θα ήθελα να φύγω».

Για την περσινή χρονιά: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να την ξεχάσει. Μια χρονιά που σε κανέναν δεν άφησε θετικές εντυπώσεις. Ήταν μια δύσκολη χρονιά που πραγματικά όλοι θέλουμε να την αφήσουμε πίσω μας».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Το γνωρίζω το πρωτάθλημα και ξέρω ότι είναι διαφορετικό. Το έχω παρακολουθήσει αρκετά. Είμαι έτοιμος πάντως για να ανταποκριθώ».

Για τις συμφωνίες με Σουνά και Σταυρόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος, μακάρι να μείνουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται. Έχουμε περάσει όλοι μαζί πολλά πράγματα, και πλέον τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε θα μας κάνουν δυνατότερους».

 

To Top