Εδώ θα γίνει το παγοδρόμιο του Άρη! Στόχος να είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα! (PRESSARIS-photos)

Η κατασκευή ενός παγοδρομίου πίσω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μία από τις επιδιώξεις της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη Άρη, όπως αποκάλυψε το PRESSARIS.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ένα τέτοιο έργο θα είχε πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και γι΄ αυτό στα άμεσα σχέδιά τους είναι να προχωρήσουν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι σχετικές διαδικασίες με στόχο να είναι έτοιμο για να εγκαινιαστεί τα Χριστούγεννα! Ο χώρος, που θα κατασκευαστεί το νέο παγοδρόμιο, είναι αυτός που υπάρχει δίπλα από το κλειστό γήπεδο, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τη θύρα 3. Είναι ένας χώρος, που ανήκει στον Άρη και οι άνθρωποι του Α.Σ. θέλουν να τον «εκμεταλλευτούν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέχρι σήμερα παρέμενε ανεκμετάλλευτος.

Όπως είναι γνωστό, η Θεσσαλονίκη διαθέτει μόλις ένα παγοδρόμιο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου και χαίρει της ανταπόκρισης μεγάλης μερίδας κόσμου, που θέλει να πειραματιστεί πάνω στον πάγο. Από την άλλη, καλύπτει και ένα μέρος των αναγκών των ομάδων χόκεϊ των τριών συλλόγων της πόλης, μεταξύ των οποίων φυσικά και ο Άρης.

Το PRESSARIS πήγε στο χώρο όπου προορίζεται για την κατασκευή του παγοδρομίου και παρουσιάζει τις σχετικές φωτογραφίες.

To Top