Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός τις καντάδες του! (video)

Ο ερωτευμένος και ρομαντικός Σέρχιο Ράμος άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του με την Ρεάλ μαδρίτης και έκανε καντάδα στην κοπέλα του, Πιλάρ Ρούμπιο, ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μάλαγα η Ρεάλ δεν έπισε για άλλη μια φορά με την απόδοσή της. Κέρδισε μεν (2-0) μέσα στο Μπερναμπέου όμως δεν έχει πείσει τους Μαδριλένους οπαδούς, δε με τον τρόπο παιχνιδιού της.

Αποκορύφωμα της κακής εικόνας, είναι το γεγονός ότι ο σούπερ σταρ των Μερένγκες Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε πέναλτυ και αποφάσισε όχι μόνο να μην πανηγυρίσει το γκολ αλλά επιπρόσθετα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Ρεάλ για την κακή του απόδοση.

Το θέμα δεν τελειώνει εκεί! Δύο μέρες μετά η κοπέλα του Σέρχιο Ράμος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη και ο αρχηγός της Ρεάλ της έκανε έκπληξη-καντάδα στον αέρα της εκπομπής. Αυτό δείχνει την έλλειψη συγκέντρωσης που υπάρχει, στις τάξεις της ομάδας,  μια μέρα πριν το παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουβέντους αλλά και το Σαββατιάτικο Ελ Κλάσσικο με την Μπαρτσελόνα!

Δείτε το βίντεο με την καντάδα του Σέρχιο Ράμος

 

Επιμέλεια: Θοδωρής Θεοχαρίδης

To Top