Εθισμένος στο στοίχημα ο Φατζόλι, το ήξερε και ο Μπονούτσι

Όλο και περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τα Μέσα της χώρας να αποκαλύπτουν ότι ο Νικολό Φατζόλι είναι εθισμένος, καθώς και ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι γνώριζε για την «αρρώστια» του νεαρού Ιταλού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ιταλία, αναφορικά με την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού που πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, αυτός που φέρεται να ξεκίνησε όλο το… έργο, είναι ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της «Γηραιάς Κυρίας» φέρεται να είναι μάλιστα, αυτός που έμπλεξε και τους Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο στην υπόθεση. Όπως αποκαλύπτουν νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο Φατζόλι είναι βαριά εθισμένος στον τζόγο και το στοίχημα.

Πιο συγκεκριμένα, η «Repubblica» αποκαλύπτει ότι ο 22χρονος είναι «άρρωστος» εδώ και χρόνια με το στοίχημα, καθώς αναφέρεται μάλιστα ότι πολλοί συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, ανάμεσα τους και ο Λεονάρντο Μπονούτσι που έχει αποχωρήσει, γνώριζαν για τον εθισμό του Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Ο έμπειρος Ιταλός στόπερ, φέρεται να έχει συζητήσει με τον Φατζόλι για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς ωστόσο να προκύπτει ότι και εκείνος είναι μπλεγμένος στο θέμα, με τους Ιταλούς ωστόσο να αναμένεται να προχωρήσουν σε νέες αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες ώρες…

To Top