Εθνική: Ανέβηκε δύο θέσεις στη βαθμολογία της FIFA

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Εθνική μας ομάδα και η νίκη επί της Βοσνίας την ανέβασαν δύο θέσεις στη βαθμολογία της FIFA.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η επιστροφή της Ελλάδας στις νίκες στα προκριματικά του EURO 2020 με την επικράτηση της επί της Βοσνίας με 2-1 έφεραν και την άνοδο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κατά δύο θέσεις στην βαθμολογία της FIFA.

Πλέον καταλαμβάνει την 58η θέση παγκοσμίως και την 31η στην Ευρώπη ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μαζί με το Λιχτενστάιν ήταν οι μόνες ομάδες από τον όμιλο της Εθνικής που ανέβηκαν θέσεις μετά τα ματς του Οκτωβρίου.

Για αυτό θα πρέπει η Ελλάδα να πάρει και τα δυο ματς του Νοεμβρίου ώστε να ανεβεί και άλλο στις σχετικές βαθμολογίες σε FIFA και UEFA.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: “Δύο θέσεις κέρδισε η Εθνική Ομάδα στη βαθμολογία της FIFA ύστερα από τους πρόσφατους αγώνες της εναντίον της Ιταλίας και της Βοσνίας για τα European Qualifiers, καταλαμβάνοντας την 58η παγκοσμίως και την 31η στην Ευρώπη.

Η Εθνική, μαζί με τον Λιχτενστάιν, ήταν οι μόνες ομάδες του 8ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020 που βελτίωσαν τη θέση τους τον Οκτώβριο.

Αναλυτικά:

Ιταλία: 15η (χωρίς μεταβολή)

Βοσνία: 48η (-2 θέσεις)

Φινλανδία: 55η (-1)

Αρμενία: 99η (-3)

Λιχτενστάιν: 181ο (+1)

Η πρώτη δεκάδα

Βέλγιο, Γαλλία, Βραζιλία, Αγγλία, Ουρουγουάη, Πορτογαλία, Κροατία, Ισπανία, Αργεντινή, Κολομβία”.

To Top