Εθνική Αργεντινής: Με κινεζικό εμβόλιο θα εμβολιαστούν ο Μέσι και οι υπόλοιποι παίκτες ενόψει Copa America

Οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής θα εμβολιαστούν με το κινεζικό “Sinovac” κατά του covid-19, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Copa America, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι. Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Ηπ οδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής αποφάσισε ότι ο εμβολιασμός των ποδοσφαιριστών των εθνικών ομάδων είναι υποχρεωτικός ώστε να συμμετάσχουν στο Copa America, με αποτέλεσμα να προμηθεύονται 50 χιλιάδες δόσεις του κινεζικού εμβολίου “Sinovac” γι’ αυτό το σκοπό.

Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο θα παρασχεθεί στον Μέσι και την παρέα του, με τον αρχηγό της εθνικής Αργεντινής να έβαλε το “χεράκι” του για τη συγκεκριμένη προσφορά της κινεζικής εταιρείας, καθώς τους είχε στείλει τρεις υπογεγραμμένες φανέλες του.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της “αλμπισελέστε” είναι ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει πάρει έγκριση στη χώρα τους, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να εμβολιαστούν στην Ουρουγουάη, εκτός και αν οι αρμόδιες αρχές της Αργεντινής αλλάξουν την απόφασή τους.

Ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανέφερε για τον εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών τα εξής: “Αυτό δίνει στους παίκτες μας και σε όλες τις ομάδες ένα ακόμη εργαλείο, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα δεν αποτελείται μόνο από παίκτες. Όλοι θα έχουν την επιλογή να εμβολιαστούν“.

To Top