Εθνική Βραζιλίας: Θέλει Γκουαρδιόλα για τον πάγκο της μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για να διαδεχθεί τον Τίτε, στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τίτε δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο 60χρονος προπονητής ήταν αυτός ο οποίος οδήγησε την «σελεσάο» στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2018, ενώ κατέκτησε με την Βραζιλία το Κόπα Αμέρικα του 2019.

Πλέον η ομοσπονδία της Βραζιλίας καλείται να κοιτάξει την επόμενη μέρα για τον πάγκο της ομάδας, με το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», οι άνθρωποι της εθνικής Βραζιλίας είχαν αρκετές συζητήσεις με τον αδερφό και εκπρόσωπο του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, Πέρε Γκουαρδιόλα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο άμεσο μέλλον.

Η προσφορά που φέρεται να έφτασε στα αυτιά του Πέρε, αφορά για τέσσερα χρόνια, μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με μισθό που θα φτάνει μέχρι και τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, η περίπτωση του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι εύκολη, μιας και δεσμεύεται μέχρι το 2023 με την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο στην «σελεσάο» είναι αισιόδοξοι πως η συμφωνία μπορεί να κλείσει και ο Καταλανός προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

 

To Top