Εθνική Βραζιλίας: Ο Ζεσούς κόπηκε από την αποστολή για τα φιλικά

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τα φιλικά παιχνίδια με την Γκάνα και την Τυνησία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σελεσάο, Τίτε, να τονίζει πως υπάρχουν πολλές επιλογές και μεγάλος ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη θέση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, ανακοίνωσε την Παρασκευή (9/9) την αποστολή της ομάδας για τα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Γκάνα και Τυνησία, ενόψει του Μουντιάλ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, βρίσκεται εκτός αποστολής, με τον Τίτε να αναφέρει πως ήθελε να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

“Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Δεν τον κάλεσα, ώστε να δώσω ευκαιρίες σε άλλους παίκτες. Όπως συμβαίνει και με άλλους. Υπάρχει ανταγωνισμός. Το ποδόσφαιρο είναι δημιουργία και σκοράρισμα και αμυντική σταθερότητα. Αν παρεκκλίνεις από αυτά τα χαρακτηριστικά, θα χάσεις. Η ευελιξία των αθλητών είναι σημαντικό κομμάτι”, δήλωσε συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας.

To Top