Εθνική Γερμανίας: Διατεθειμένη να παραιτηθεί της αποζημίωσης για τον Νάγκελσμαν η Μπάγερν Μονάχου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Χάνσι Φλικ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας, με τα δημοσιεύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο σχετικά με τους υποψήφιους.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο του γερμανικού «Sky Sports», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, το όνομα του Γιούλιαν Νάγκαλσμαν βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα την γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τον Ρούντι Φέλερ να τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, του γνωστού Μέσου, σε περίπτωση που η γερμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταλήξει τελικά στο ότι ο 36χρονος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της, θα πρέπει να καταβάλει αρκετά εκατ. ευρώ ως αποζημίωση στην Μπάγερν Μονάχου, παρότι ο Νάγκελσμαν έχει αποχωρήσει από τον πάγκο της εδώ και σχεδόν 6 μήνες!

Ωστόσο, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να παραιτηθούν της αποζημίωσης, αφού θα αρκεστούν στο ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνουν τον μισθό του πρώην προπονητή τους, όπως ορίζει η συμφωνία που είχαν κάνει μαζί του όταν αποφάσισαν να τον απολύσουν.

Ο Νάγκελσμαν ανέλαβε τα ηνία της Μπάγερν το καλοκαίρι του 2021 και αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, μετά από 84 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει επίσης προπονήσει Χόφενχαϊμ και Λειψία.

To Top