Εθνική: Δεν έδειξε ενδεκάδα ο Πογέτ – Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Β.Ιρλανδία

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η προπόνησης της Εθνικής ομάδας στο γήπεδο της Καλλιθέας, ενόψει του παιχνιδιού της 5ης αγωνιστικής για το UEFA Nations League με την Κύπρο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι 26 παίκτες που έχουν κληθεί από τον Γκουστάβο Πογέτ, αφού ενσωματώθηκαν και οι Φούντας, Γιακουμάκης, με τον Ουρουγουανό τεχνικό στις διάφορες ασκήσεις να μην προχωράει σε κάποιες δοκιμές ούτε και να δείχνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Οι διεθνείς μάλιστα αλλά και το τεχνικό επιτελείο έδειξαν εντυπωσιασμένοι από την εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ενώ πάρθηκε η απόφαση οι δύο αυριανές (21/09) προπονήσεις να διεξαχθούν και πάλι στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

Ευχάριστη έκπληξη, επίσης, για τους διεθνείς ήταν και η επίσκεψη του Δημήτρη Λημνιού, ο οποίος κάνει την αποθεραπεία του τραυματισμού του στην Ελλάδα και βρέθηκε στο πλάι των συμπαικτών του!

Απόψε τα μέλη της αποστολής της Εθνικής θα δειπνήσουν σε χώρο εκτός του ξενοδοχείου όπου έχουν καταλύσει.

Στη διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων έθεσε η ΕΠΟ τα εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα του Nations League με αντίπαλο τη Β. Ιρλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Β. Ιρλανδία, τελευταίο της Εθνικής μας Ομάδας στον 2ο όμιλο της League C του UEFA Nations League 2022-23 («Γεώργιος Καμάρας», 27/09/2022, 21:45).

Αγοράστε τα εισιτήρια σας μόνο ηλεκτρονικά, γρήγορα και απλά και πανηγυρίστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα την πρωτιά στον όμιλο, την οποία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει εξασφαλίσει από την 4η αγωνιστική, καθώς πέτυχε τέσσερις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα στη διοργάνωση.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις διαθέσιμες θύρες (3,4,5,6 και 7) έχουν ως εξής:

Ενηλίκων: 10€

Παιδικό: 5€

* Δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια στο γήπεδο και όλα τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά

To Top