Εθνική Ελλάδας: Κωνσταντινίδης ή Φύσσας για τεχνικός διευθυντής

Δυο είναι τα ονόματα που παίζουν δυνατά στην παρούσα φάση για την θέση του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής μας ομάδας, η οποία έλυσε χθες (25/7) τη συνεργασία της με τον Άγγελο Μπασινά και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, σε συνέχεια του διαζυγίου με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πέρα από τον Τάκη Φύσσα που είναι μια επιλογή με αρκετούς υποστηρικτές εντός ΕΠΟ, μιας και γνωρίζει πολύ καλά τη θέση, έχοντας θητεύσει και στο παρελθόν, παίζει δυνατά και τ’ όνομα του Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα για την ανάληψη της θέσης.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε ραντεβού του Βαγγέλη Γραμμένου μαζί του και συζήτησαν την προοπτική συνεργασίας και μένει να δούμε αν τελικά θα είναι αυτός ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας, προκειμένου να αναλάβει αυτό το νευραλγικό πόστο στη γαλανόλευκη.

Θα πρέπει να τονιστεί μάλιστα πως ο επόμενος τεχνικός διευθυντής θα κάνει την εισήγησή του για τον επόμενο προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα, που παλεύει να πάρει την 2η θέση στον προκριματικό της όμιλο για πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Ο εν λόγω είναι ατζέντης, έχει θητεύσει χρόνια και στο εξωτερικό ως ποδοσφαιριστής και έχει επαφές με αρκετούς προπονητές. Εξυπακούεται, δε, πως αν ο 46χρονος αναλάβει, θα πρέπει να σταματήσει να εργάζεται ως ατζέντης. Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, φανερώνουν και την διάθεση για αλλαγή ρότας στο θέμα του νέου ομοσπονδιακού, μιας και τα ονόματα που έχουν ακουστεί, μάλλον θα περάσουν σε δεύτερο πλάνο.

 

To Top