Εθνική Ελλάδας: Νοκ-άουτ ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό με τους Ιταλούς να τονίζουν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες και αναμένεται να χάσει τους αγώνες της Εθνικής κόντρα σε Λίχτενσταϊν (23/3) και Βοσνία (26/3).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναμετάδωσε το Sky Italia, ο διεθνής αμυντικός της Ρόμα, υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό με τις εκτιμήσεις να λένε ότι αυτός θα τον κρατήσει εκτός γηπέδου για τρεις εβδομάδες. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια της Εθνικής κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3) και Βοσνία (26/3).

Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένο ότι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος με Έμπολι και ΣΠΑΛ και εν συνεχεία εκμεταλλευόμενος τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στη Νάπολι στις 31 Μαρτίου.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Μανωλάς να κάνει πέρα οι περαιτέρω εξετάσεις και ανάλογα και με την κατάσταση της αποθεραπείας του να δοθεί μια μάχη με τον χρόνο κυρίως για το δεύτερο ματς. Κάτι τέτοιο, όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει απίθανο.

To Top