Εθνική Ελλάδος: Sold out απέναντι στον Καζακστάν

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την «OPAP Arena» και περίπου 28.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στο πλευρό της «γαλανόλευκης».

Με… 12 παίκτες θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (21:45) η Εθνική μας ομάδα το Καζακστάν, καθώς η «OPAP Arena» θα είναι κατάμεστη. Πριν από λίγο η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως επήλθε sold out και αυτόματα περίπου 28.000 φίλοι της «γαλανόλευκης» θα βρίσκονται στο πλευρό του Γκουστάβο Πογιέτ και των διεθνών μας. Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι και περίπου 250 Καζάκοι.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν εξαντλήθηκαν, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

To Top