Εθνική Ελπίδων: Μέσα ο Αθανασακόπουλος, εκτός ο Μπότος

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής υπήρχε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων που ταξίδεψε για τη Λευκορωσία.

Εκτός έμεινε ο Γιάννης-Φοίβος Μπότος που υπέστη θλάση στο στο τελευταίο ματς της Γκο Αχέντ με αποτέλεσμα να κληθεί στη θέση του ο άσος του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Αθανασακόπουλος.

Για τα παιχνίδια με Λευκορωσία και Κύπρο, οι διεθνείς Κώστας Τζολάκης και Λευτέρης Λύρατζης μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο Τζολάκης δήλωσε: «Είναι δύο σημαντικά και κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

«Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός και δίνουμε παιχνίδια, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και θα πρέπει να το διατηρήσουμε και να βασιστούμε σε αυτό στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας μας», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στον αγώνα με τη Λευκορωσία, θέλουμε το αποτέλεσμα εκεί και μετά θα ασχοληθούμε με αυτόν της Κύπρου. Προέχει να πάμε καλά στο πρώτο ματς. Ωστόσο και η Κύπρος φυσικά και θέλει προσοχή, ας μην ξεχνάμε ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη και μείναμε στο 0-0».

Ο Λευτέρης Λύρατζης επίσης αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων και μάλιστα με έμφαση: «Το κλίμα δεν είναι απλώς καλό, θα το χαρακτήριζα οικογενειακό. Μάλιστα, θα το καταλάβουν άμεσα και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, τα οποία πολύ γρήγορα θα ενσωματωθούν καθώς θα συμβάλλουμε και οι παλιότεροι σε αυτό».

«Επίσης είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, καθώς κάποιοι από εμάς έχουμε αρχίσει και έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Όπως τονίζει και ο προπονητής μας στις συζητήσεις μας, βλέπουμε τα ματς ένα ένα, οπότε αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με τη Λευκορωσία. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι το διάστημα που δουλεύουμε ως ομάδα είναι μικρό, και να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο στους αγώνες. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Λευκορωσία και μετά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στην Κύπρο».

To Top