Εθνική: Εύκολο 2-0 επί της Μολδαβίας και παραμονή στην κορυφή

Η Εθνική νίκησε 2-0 τη Μολδαβία στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους επτά βαθμούς στον όμιλό της στη League C του Nations League. Οι Μπακασέτας και Μάνταλος ήταν οι σκόρερ, έπιασε πέναλτι ο Βλαχοδήμος.

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, που συνοδεύτηκε μάλιστα από κόκκινη κάρτα για τη Μολδαβία και άλλο ένα στο ξεκίνημα του δεύτερου έφταναν και περίσσευαν στην Εθνική μας ομάδα για να φτάσει σε μια εύκολη νίκη με 2-0 για την 3η αγωνιστική της League C του Nations League και να μετράει πλέον επτά βαθμούς στον όμιλό της.

Χωρίς να εντυπωσιάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε και πλέον στρέφει το βλέμμα του στον αγώνα της Τετάρτης (14/10, 21:45) με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ. Ο Μπακασέτας με πέναλτι και ο Μάνταλος ήταν οι σκόρερ της ομάδα του Τζον Φαν Σιπ, ενώ έπιασε πέναλτι ο Βλαχοδήμος λίγο πριν το φινάλε.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ (Αθήνα)

Ελλάδα (Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69′ Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης (83′ Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76′ Πέλκας), Μάνταλος (70′ Φορτούνης), Μπακασέτας, Παυλίδης (83′ Φούντας).

Μολδαβία (Ενγκίν Φιράτ): Ναμάσκο, Άρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα (66′ Μαραντίτσι), Κάϊμάκοβ (46′ Επουρεάνου), Ιονίτσα (76′ Ράκου), Νικολαέσκου (58′ Μιλιντσεάνου)

ΓΚΟΛ: 45+3′ (πεν.) Μπακασέτας, 50′ Μάνταλος

Κίτρινες: 17′ Καϊμάκοφ, 57′ Νικολαέσκου, 64′ Άρμας, 87′ Ρότα, 94′ Ράκου

Κόκκινη: 45+3′ Πόσματς

Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ

Βοηθοί: Μπας Φαν Ντόνγκεν, Γιαν ντε Βρίες

Τέταρτος: Σίμεν Μούλντερ

To Top