Εθνική: Κανένα θέμα Φαν’τ Σχιπ, συνεχίζεται η αναζήτηση για προπονητή

Καμία πιθανότητα για ανατροπή δεδομένων και παραμονή του Τζον Φαν’ τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας συνεχίζουν τις διεργασίες για τον διάδοχό του. Αναλυτικά τα δεδομένα.

Το ενδεχόμενο για ανατροπή δεδομένων με Τζον Φαν’τ Σχιπ και παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής δεν υφίσταται ως σενάριο, όπως μετέδωσε το ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η αναζήτηση σχετικά με τον διάδοχο του Ολλανδού συνεχίζεται κανονικά, με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη να συγκεντρώνει πληροφορίες για διάφορους προπονητές από την ευρωπαϊκή αγορά (Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία κατά κύριο λόγο). Εν συνέχεια θα προχωρήσει σε συζητήσεις με τις περιπτώσεις, οι οποίες ταιριάζουν για τον γαλανόλευκο πάγκο.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι ξένος τεχνικός, ο οποίος έχει εργαστεί στην Ελλάδα. Μία τέτοια περίπτωση είναι του πρώην προπονητής ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με τον οποίο όμως δεν έχει γίνει κάποια επαφή.

Σε ό,τι αφορά το κασέ του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ, ενώ το πιθανότερο είναι να μπει στο συμβόλαιό του ένα μεγάλο μπόνους πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024, ώστε να αυξηθεί το συνολικό πόσο.

To Top