Εθνική με Μποχωρίδη, Αθηναίου, χωρίς τρεις και NBAers

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετράει αντίστροφα για το τρίτο «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε την προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα παιχνίδια με Ισραήλ (28/6) και την Εσθονία (2/7) την Τετάρτη (20/6).

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ, στη λίστα των παικτών βρίσκονται οι Θ. Αντετοκούνμπο και Μήτογλου από τον Παναθηναϊκό. Από τον Ολυμπιακό θα βρίσκονται εντός της προεπιλογής οι Μάντζαρης και Παπαπέτρου.

Εκτός έμεινε ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, αλλά και οι παίκτες του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστας Κουφός. Επίσης, να αναφέρουμε εκτός της 15μελούς προεπιλογής είναι οι Σάκοτα, Κόνιαρης, Βουγιούκας και Κασελάκης.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Εθνικής:

 Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

To Top