Εθνική: Με Σιώπη οι 28 κλήσεις του Φαν’τ Σιπ για τα ματς με Ελβετία, Κόσσοβο και Σουηδία

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις 28 ποδοσφαιριστών στην Εθνική ομάδα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Με έναν rookie στην αποστολή της θα παίξει η Εθνική μας ομάδα με Κόσοβο (5/9), Σουηδία (8/9) για τα προκριματικά του ερχόμενου Μουντιάλ, όπως και στο φιλικό με την Ελβετία. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκε ο Γιάννης Παπανικολάου που από πέρσι αγωνίζεται στην Ράκοφ της Πολωνίας και μάλιστα την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο στη χώρα.

Αναλυτικά αναφέρει η ΕΠΟ: «Ο κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ επέλεξε 28 παίκτες για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Ελβετία (1/9 – 21:45, Βασιλεία, φιλικός), το Κόσσοβο (5/9 – 21:45, Πρίστινα, European Qualifiers) και την Σουηδία (8/9 – 21:45, ΟΑΚΑ, European Qualifiers).

Οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρτνο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας συγκεντρώνεται την Δευτέρα 30 Αυγούστου, οπότε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (18:30). Την επόμενη ημέρα και ώρα 11:00 η αποστολή της Εθνικής μεταβαίνει στην Βασιλεία, όπου η προπόνηση στο St. Jakob-Park θα διεξαχθεί στις 18:00 και η επίσημη συνέντευξη Τύπου στις 17:15 (τοπική)».

To Top