Εθνική Μπάσκετ: Ο Σπανούλης επέλεξε Γουόκαπ ως νατουραλιζέ με την Τσεχία

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τον Τόμας Γουόκαπ ως νατουραλιζέ της Εθνικής για την αναμέτρηση με την Τσεχία, με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ να μένει εκτός.

Ο Τόμας Γουόκαπ θα είναι τελικά ο νατουραλιζέ της Εθνικής στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του EuroBasket. Η Εθνική υποδέχεται στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (23/2 – 21:00) τους Τσέχους και ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε στο δίλημμα μεταξύ Γουόκαπ και Μήτρου Λονγκ.

Ο κόουτς της Εθνικής έπρεπε να διαλέξει έναν εκ των δύο γκαρντ του Ολυμπιακού, μιας και οι δύο λογίζονται ως νατουραλιζέ και υπάρχει περιθώριο για τη συμμετοχή μονάδα ενός στις διοργανώσεις της FIBA. Ο Σπανούλης ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε πως «θα πάμε με τον Τόμας αύριο», αναφερόμενος στο ματς με την Τσεχία. Αν η Ελλάδα επικρατήσει των Τσέχων στο ΣΕΦ, τότε το σενάριο του να ταξιδέψει στην Ολλανδία ο Μήτρου Λογνκ αντί του Γουόκαπ συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Έτσι ο Γουόκαπ επιλέχτηκε για την απαιτητική πρεμιέρα απέναντι στους Τσέχους. Θυμίζουμε πως ο 31χρονος ήταν μέρος της 12άδας της Ελλάδας στο MundoBasket των Φιλιππινών.

To Top