Εθνική Μπάσκετ: Το πρόγραμμα των αγώνων τον Αύγουστο

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών και επίσημων αγώνων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει των υποχρεώσεών της στο EuroBasket 2022 και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γεμάτος μπάσκετ με γαλανόλευκο χρώμα θα είναι ο Αύγουστος για τους φίλους του μπάσκετ και της Εθνικής ομάδας. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών και επίσημων αγώνων της “επίσημης αγαπημένης” όλων των Ελλήνων ενόψει των υποχρεώσεών της στο EuroBasket 2022 και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τον Σεπτέμβριο οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη θα μπουν στη μάχη του EuroBasket, ένα ταξίδι που θα ξεκινήσει από το Μιλάνο ενώ στα τέλη Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρώτο τεστ για την Εθνική ομάδα το φιλικό ματς κόντρα στην ισχυρή Ισπανία που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 9/8. Παράλληλα η ΕΟΚ ανακοίνωσε και τις ημερομηνίες του τουρνουά Ακρόπολις με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Γεωργίας, Πολωνίας και Τουρκίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής ομάδας τον Αύγουστο
9/8 (19:00, ΟΑΚΑ, ΕΡΤ) Ελλάδα – Ισπανία (φιλικός αγώνας)
17-19/8 (ΕΡΤ) Τουρνουά Ακρόπολις (με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Γεωργίας, Πολωνίας και Τουρκίας)
25/8 Σερβία – Ελλάδα (επίσημος αγώνας)
28/8 Ελλάδα – Βέλγιο (επίσημος αγώνας, Β’ Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023)
Παράλληλα η ΕΟΚ ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό που έδωσε βροντερό παρών στη Λάρισα στο ματς κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία καθώς επίσης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την διοίκηση του ΟΑΚΑ για την υποστήριξή τους στην Εθνική ομάδα.

 

To Top