Εθνική: Να δώσει αξία στην ισοπαλία στην Ισπανία με νίκη απόψε κόντρα στη Γεωργία

Αξία στην ισοπαλία που απέσπασε στην Γρανάδα απέναντι στην Ισπανία θέλει να δώσει απόψε (21.45) η Ελλάδα που υποδέχεται τη Γεωργία στη 2η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, με στόχο τη νίκη.

Θυμίζουμε πως στον όμιλο της Ελλάδας είναι και η Σουηδία, που έχει ρεπό σήμερα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Ισπανία φιλοξενεί το Κόσοβο (21.45). Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος της βαθμολογίας παίρνει απευθείας την πρόκριση και ο δεύτερος παίζει πλέι οφ.

Όσον αφορά το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, το θετικό για τον Φαν’τ Σχιπ είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Το σχήμα που αναμένεται να δούμε σε 4-2-3-1 είναι το εξής:

Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ και στα στόπερ θα είναι οι Τζαβέλλας και Παπαδόπουλος, με μπακ τους Μπακάκη (δεξιά) και Γιαννούλη (αριστερά). Ζέκα και Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τον κάπτεν Μπακασέτα να είναι το 10άρι.  Στα άκρα φαίνεται ότι θα δούμε Τζόλη και Φορτούνη και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Παυλίδης, που σκόραρε απέναντι στην Ονδούρα ή ο φορμαρισμένος Γιακουμάκης των 27 τερμάτων!

Βέβαια για τα άκρα της επίθεσης υπάρχουν και οι Πέλκας, Λημνιός, Μασούρας και Μάνταλος και δεν αποκλείεται να βρεθεί ένας εξ αυτών στα αρχικά πλάνα του Ολλανδού.

Για τη Γεωργία, ο Βίλι Σανιόλ, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σενγκέλια και στους τραυματίες Μικαουτάτζε, Ταμπίτζε. Ετσι, σε 4-2-3-1 θα δούμε τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια. Κακαμπάτζε, Κάσια, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε θα είναι στην άμυνα κι οι Κανκάβα, Γκβίλια θα είναι στον άξονα. Πομπιανίτζε, Κιτεϊσβίλι, Κβαρατσκέλια θα είναι πίσω από τον Κβιλιτάια.

To Top