Εθνική: Ο Γραμμένος θέλει να μιλήσει με τον Αναστασιάδη, τι του είπαν οι διεθνείς

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, θέλει να συναντηθεί άμεσα με τον Άγγελο Αναστασιάδη για να κάνουν μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης. Οι ατάκες των διεθνών προς την διοίκηση της ΕΠΟ και η εσωτερική λύση Γιαννακόπουλου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τα προβλήματα στην Εθνική είναι αρκετά και σημαντικά, όμως δεν είναι τόσο απλά. Αυτήν την στιγμή το κλίμα είναι βαρύ για τον Άγγελο Αναστασιάδη και το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του είναι ορατό.

Όμως στην περίπτωση που επισημοποιηθεί το… διαζύγιο με τον έμπειρο τεχνικό θα πρέπει να φύγουν μαζί του και οι συνεργάτες του αλλά και ο Άγγελος Μπασινάς. Κάτι που φυσικά αγγίζει και το οικονομικό σκέλος σε μία περίοδο όπου η ΕΠΟ έχει συγκεκριμένο και όχι μεγάλο μπάτζετ για το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, θέλει να κάνει μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αναστασιάδη και προσπαθεί να φανεί ενωτικός. Ωστόσο τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα που είναι εξαιρετικά αβέβαιο το εάν θα τα καταφέρει.

«Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας με τον συγκεκριμένο προπονητή…».

Η διοίκηση της ΕΠΟ προσπάθησε να κάνει μία συμβιβαστική κουβέντα με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και τους άλλους παλιούς της Εθνικής. Η απάντηση που πήρε ήταν πως «έχουμε διαφορά φιλοσοφίας με τον συγκεκριμένο προπονητή… Δεν θεωρούμε πως λειτουργεί η ομάδα όπως πρέπει».

Ειδικά οι Σωκράτης, Μανωλάς και Τοροσίδης φαίνεται πως έχουν έντονο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο προπονητή και σε τέτοιο βαθμό που να χρειάζονται δραστικές κινήσεις.

Ο Μπασινάς έχει πλέον και αυτός πρόβλημα με τους διεθνείς

Η κίνηση του Μπασινά να στηρίξει δημόσια τον Αναστασιάδη τον έβαλε για τα καλά στο… κάδρο των διεθνών που είναι αντίθετοι με την παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής. Από την στιγμή δε που το έκανε μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη το πρόβλημα με τον στόπερ της Άρσεναλ γίνεται ακόμα πιο μεγάλο.

Η λύση Γιαννακόπουλου αλά… Τσάνας, οι ελληνικές επιλογές και η δύσκολη επιλογή από εξωτερικό

Στο τραπέζι υπάρχει πάντως η επιλογή και του Στέλιου Γιαννακόπουλο ως προσωρινός προπονητής στην περίπτωση που… χαιρετήσει οριστικά την Εθνική ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όπως έχουμε γράψει ξανά φαίνεται πως οι τελικές αποφάσεις πάνε για την ερχόμενη εβδομάδα. Στο θέμα της διαδοχής του Αναστασιάδη πάντως ορισμένες πηγές κρατούν στο προσκήνιο τον Δέλλα ενώ ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται να δουλέψει στο εξωτερικό. Τώρα εάν η ΕΠΟ αποφασίσει να πάει σε λύση από το εξωτερικό η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη, καθώς ο προϋπολογισμός για τον μισθό του προπονητή δεν είναι μεγάλος.

Πηγή: gazzetta.gr

To Top