Εθνική 6Χ6 και με το… ένα πόδι στο Παγκόσμιο!

Η Εθνική μας ομάδα έκανε το 6/6 στην α’ φάση των Προκριματικών μετά τη νίκη της και στο Ταλίν κόντρα στην Εσθονία (78-56) με αποτέλεσμα να έχει βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα το επόμενο καλοκαίρι.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ολοκληρώσει αήττητο την α’ φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να… ονειρεύεται τα παρκέ της Κίνας για μια ακόμα διάκριση σε μεγάλη διοργάνωση. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν… έβαλε φρένο ούτε στο Ταλίν και με τη νίκη της με 78-56 ολοκλήρωσε με το απόλυτο 6/6 τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Πλέον θα «κουβαλήσει» όλα τα αποτελέσματα στην β’ φάση, όπερ και σημαίνει ότι μόνο με… αυτοκτονία δεν θα… επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Κίνα. Με λίγα λόγια για να μην προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πρέπει να χάσει όλα τα ματς στον δεύτερο όμιλο που σχηματίζεται, όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία, την Γερμανία και την Γεωργία.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε σε 18′ αγώνα 6 πόντους με 2/3 βολές, 2/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Δεκάλεπτα: 13-15, 27-35, 48-56, 56-78

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

 

To Top