Εθνικός: «Καμία σχέση με Ιωαννίδη»

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα όσα υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας, σχετικά με τον δεύτερο διαιτητή του αγώνα κυπέλλου με τους Εβρίτες, κ. Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΤΑΠ και του Α.Σ. Άρης είχε πει: «Ο κύριος αυτός, μάθαμε ότι διαμένει στην Αλεξανδρούπολη πέντε χρόνια, και πως έχει φυσιοθεραπευτήριο όπου οι πελάτες του είναι οι αθλητές του Εθνικού».

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του Εθνικού υποστηρίζουν: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κάνει γνωστό ότι έχει φυσιοθεραπευτή τον κύριο Χρήστο Γιαννακάκη επί σειρά ετών και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον κύριο Ιωαννίδη, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Άρη κ. Θωμάς Γιώτας.

Συμπληρωματικά αναφέρουμε ότι ο κ. Γιαννακάκης, ο οποίος διατηρεί Εργαστήριο φυσιοθεραπείας στην Αλεξανδρούπολη είναι ο επίσημος και πιστοποιημένος φυσιοθεραπευτής της ομάδας βόλλεϋ του Εθνικού από την ΕΣΑΠ και γι’ αυτό άλλωστε έχει δικαίωμα να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του».

To Top