Εθνικό… ναυάγιο και ήττα (2-3) από την Αρμενία

Εθνικό… ναυάγιο και ήττα (2-3) από την Αρμενία. Η Εθνική ήταν ξανά κατώτερη των περιστάσεων και η Αρμενία, που μέχρι στιγμής δεν είχε ούτε γκολ απέναντι στην Ελλάδα, νίκησε 3-2 στο ΟΑΚΑ. Στους τέσσερις βαθμούς και ακόμα πιο μακριά από τον στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020 η «γαλανόλευκη».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Για ένα ακόμη ματς, η εικόνα ήταν απογοητευτική, αφού τα έκανε όλα λάθος στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 0-3 από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε 2-3 από την εξαιρετική Αρμενία, η οποία πλέον είναι στο +2 από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα, η Εθνική δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, δέχτηκε ξανα δυο γκολ νωρίς στο παιχνίδι, όπως στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, μείωσε με τον Ζέκα στο 54′, προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά το τρίτο γκολ με τον Μπαρσεγιάν στο 74′ έκανε ξανά δύσκολα τα πράγματα. Ο Φορτούνης με απίθανη προσπάθεια στο 87′ μείωσε σε 2-3, αλλά το γκολ του δεν έφτανε.

Πλέον, η Εθνική έχει να παίξει τον Σεπτέμβριο στο Τάμπερε με τη Φινλανδία και με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, όπου θα προσπαθήσει για το απόλυτο, μήπως και μπει εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης. Αυτή την στιγμή, είναι στο -5 από τη Φινλανδία, η οποία πέρασε και από το Βαντούζ κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Κρίστο Τόχβερ (Εσθονία)

Βοηθοί: Σίλβερ Κόιβ και Άρον Χάρσινγκ (Εσθονία)

Τέταρτος: Γιούρι Φρίσερ (Εσθονία)

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας (17′ Κώτσιρας), Ζέκα, Σάμαρης (75′ Σιώπης), Μασούρας, Πέλκας (68′ Κολοβός), Φορτούνης, Κουλούρης.

ΑΡΜΕΝΙΑ (Γκιουλμπουνταχιάντς): Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν (55′ Χοφπεσιάν), Γκαζαριάν (83′ Αβετισιάν), Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μιχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν (70′ Μπαμπαγιάν), Ισκανιάν.

Γκολ: 54′ Ζέκα, 87′ Φορτούνης / 8′ Καραπετιάν, 33′ Γκαζαριάν, 74′ Μπαρσεγιάν

Κίτρινες: 19′ Πέλκας, 29′ Μκρτσιάν, 69′ Καραπετιάν, 73′ Ζέκα, 76′ Παπασταθόπουλος, 81′ Μασούρας, 94′ Μπαμπαγιάν

To Top