ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ειδικές αποστολές! Μέχρι και στην ΕΠΣ Αργολίδας έφτασε η χάρη της… εξυγίανσης!

Ειδικές αποστολές! Μέχρι και στην ΕΠΣ Αργολίδας έφτασε η χάρη της… εξυγίανσης!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αντε θα πει κάποιος να πάει ολόκληρος μεγαλομέτοχος στην ΕΠΣ Γρεβενών, έχει μια λογική. Μακεδονία είναι, με την Εγνατία οδό το πολύ σε δυο ώρες είσαι παρών. Το να αγοράσεις λαχνούς χιλιάδων ευρώ, να κερδίσεις την Μερσεντές δώρο και να την… χαρίσεις πίσω, όπως π.χ. έγινε στην ΕΠΣ Ηρακλείου, λες ότι είναι και θέμα συγκινησιακής φόρτισης για την λεβεντογένα Κρήτη, είναι και θέμα να κληρωθεί το δώρο!

Φυσικά για το θαύμα του πρωταθλήματος των Πρεσπών, όλα έχουν σημάδια. Τα σημεία των καιρών που λέμεν.

Το θέμα, λοιπόν, βγαίνει από το δελτίο Τύπου που μοίρασε η ΕΠΣ Αργολίδας για τη γιορτή της. Στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης Πέτρος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο κ. Γραμμένος Ευάγγελος, ο Ταμίας της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Μαγνησίας κ. Λασκαράκης Περικλής, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Λαγωνίδης Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης…».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην όμορφη Αργολίδα εκπροσωπήθηκε, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και φυσικά μαζί με το πλέον “διάσημο” πρόσωπο της εξυγίανσης, τον… εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει “οργώσει” την Ελλάδα, ως άλλος λαμπαδηδρόμος της εξυγίανσης.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν δημοσιεύματα των τοπικών σάιτ, ότι η γιορτή του ποδοσφαίρου κόστισε πάνω από 20.000 ευρώ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου!

“Το ποσό που ενέκρινε ο Πέτρος Τατούλης για την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας και έπαθα σοκ. Δεν μπορεί λέω ο προϋπολογισμός για μια κοπή πίτας, που την χαρακτήρισαν και γιορτή ποδοσφαίρου, να επιχορηγείται με το ποσό των 20.200 ευρώ… Ναι, ναι το γράφω και ολογράφως για να μην νομίζετε ότι διαβάζετε λάθος ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ!!! Η Περιφέρεια δίνει τα 11.900 ευρώ” αναφέρονται μεταξύ άλλων.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top